top of page

Sessió de maig del Taller d'Història

El dijous 20 maig, a les 19 h, hi ha sessió presencial de Taller d'Història de Sarrià; serà a la sala Talitha, al 2n pis de la Casa Orlandai. Finalment, des del mes d'octubre de 2020, podem tornar a fer una sessió presencial. No hi haurà la possibilitat de seguir la reunió per zoom o per streaming, ja que la Casa encara no té a punt aquestes possibilitats tot i què hi està treballant perquè també es pugui fer en breu.


Cal inscripció prèvia a la sessió al següent correu jesusmestrecampi@gmail.com . Cal indicar nom, cognoms, número DNI, telèfon i correu electrònic


A la sessió del Taller parlarem dels següents temes:


— La Guerra Civil a Sarrià (hi ha l'exposició al vestíbul). Xerrades i itineraris programats.


— S'ha convocat una nova reunió telemàtica de la Comissió organitzadora del Centenari de l'Agregació de Sarrià a Barcelona, pel 3 de juny, a les 18 h. Estat de les relacions amb la Comissió i el districte de Sarrià-Sant Gervasi.


— Exposició del Centenari: replantejament de les propostes anterior. Es proposa fer una exposició general sobre Sarrià el 1921 i l'agregació a Barcelona. Cal revisar l'estructura de l'exposició i, si es considera adient, proposar canvis. Si algú vol veure aquest document, envio una còpia per correu.


— El Pedró de 1916. Estat de la feina. La Jornada de presentació del Centenari, del 11 de juny, a la Sala de Plens


— El parc del Castell de l'Oreneta. Visió històrica davant el Pla de Millora municipal.


Una vinya al costat del Castell de l'Oreneta

bottom of page