top of page

Sessió de juny del Taller d'Història de Sarrià

La pròxima sessió del Taller d'Història de Sarrià serà el dijous 20 de juny, a les 19 h a la sala Sant Gervasi de Cassoles, de la Casa Orlandai.


Hi ha previst tractar els següents temes:


— El nom de la Biblioteca de Sarrià. Recordem que fins al divendres 21 de juny es pot votar el nom del candidat o candidata a la futura biblioteca del barri. S'ha de fer digitalment a partir d'aquest enllaç: https://www.decidim.barcelona/assemblies/nombibliosarria També es podrà votar presencialment, però amb el mòbil o ordinador portàtil al Casal de gent gran de Can Fàbregas, el dijous 20 d'11 a 13 h, o a la plaça de Sant Vicenç, el dimecres 19 de 15 a 19 h, o el dijous 20 de 10 a 20 h; en aquests indrets hi haurà persones que us ajudaran a fer la votació.


— Exposició Família, amics i fotografia, a l'Arxiu Fotogràfic de Barcelona, pl. de Pons i Clerch, 2, 2n


— Un documental sobre Toreski, de Cosima Dannoritzer


— L'Arxiu històric de l'Associació Veïnal de Sarrià. Tria per la digitalització dels principals documents


— Els picaportes de Sarrià, amb Lluís Bordas. Presentació dels primers resultats d'aquesta recerca sobre aquests elements del patrimoni arquitectònic de la vila


Sopranos i tenors a Sarrià, amb Carles Romaní. Al Sarrià de principis del segle XX, l'Orfeó Sarrianenc de Mn. Àngels Obiols va ser el responsable d'apropar la música coral a la vila, tant en el vessant més popular com en el repertori més culte. En el si de l'Orfeó, es van formar alguns cantaires amateurs nascuts a la vila. Però, a més, arribats de Barcelona, a Sarrià hi van fer estada alguns intèrprets d'òpera de reconeixement mundial.


Podeu consultar un resum de la sessió de maig i baixar el pdf, en aquest enllaç.



Sobretaula de la família Serrahima, el juny de 1944, al jardí de la casa del carrer Caponata. Fotografia del Fons Serrahima-AFB, exposada a "Familia, amics i fotografia"



Comments


bottom of page