top of page

Sessió de juny del Taller d'Història

Updated: Jun 16, 2021

El dijous 17 de juny, a les 19 h, hi ha sessió presencial de Taller d'Història de Sarrià; serà a la sala Sant Gervasi de Cassoles, de la Casa Orlandai. No hi haurà la possibilitat de seguir la reunió per zoom o per streaming, ja que la Casa encara no té a punt aquests recursos tot i que s'hi està treballant perquè també es pugui fer aviat.



Cal inscripció prèvia a la sessió al següent correu jesusmestrecampi@gmail.com . Cal indicar nom, cognoms, telèfon i correu electrònic


A la sessió del Taller parlarem dels següents temes:


— La Guerra Civil a Sarrià (hi ha l'exposició al vestíbul del 1r pis). Itinerari de Pedralbes a la Bonanova


— Informació de la darrera reunió de la Comissió organitzadora del Centenari de l'Agregació de Sarrià a Barcelona, del 3 de juny. Estat de les relacions amb la Comissió i el districte de Sarrià-Sant Gervasi.


— Informació de les III Jornades d'Història dels barris de Barcelona, que han tingut lloc el divendres 11 de juny a la Sala de Plens de Sarrià, i el dissabte 12 al Born, amb presència del Taller d'Història.


— Exposició del Centenari. Fer un repàs dels temes que s'han de tractar, i de la informació que pot contenir cada plafó. També distribuir feines a fer al llarg de juliol


— Llibre del Centenari. S'ha parlat amb l'Editorial Efadós de cara a la possibilitat de dedicar un llibre de la col·lecció "Catalunya Desapareguda" al Centenari de l'Agregació de Sarrià. Podria ser com una mena de catàleg de l'exposició. Primer recull de fotografies que poden entrar al llibre.




Els Tres Tombs,a la plaça Major, l'any 1920

bottom of page