top of page

Sessió de gener de 2022 del Taller d'Història. Executats a torrent de les Monges

El dijous 20 de gener a les 19 h, hi ha sessió presencial de Taller d'Història de Sarrià; serà una sessió presencial a la sala Sant Gervasi de Cassoles, a la 3a planta de la Casa Orlandai, c/ de Jaume Piquet, 23. No cal fer inscripció prèvia, però a la sala segurament us demanarem el nom dels assistents i, si no el tenim, el contacte.


A la sessió del Taller parlarem dels següents temes:


— Informació sobre la xerrada del 30 de desembre, al Teatre de Sarrià


Sant Vicenç i el Rosari Pastoril.


— Itinerari d'Història: Sarrià 1921


— Decisió sobre el logo del Taller d'Història de Sarrià. Recordar que es va limitar l'elecció a tres logos, que adjuntem al final d'aquest post


Els quatre executats de la riera de les monges i la caserna Voroxílov. El Servei d'Arqueologia ha acabat el seu informe sobre els cadàvers que es van trobar, fa un parell d'anys, al torrent de les monges. L'informe ja s'ha lliurat i a la Generalitat i esperem poder accedir-hi aquesta setmana. També hem demanat que l'arqueòloga ens faci un comentari.


— En el cas que no s'hagi rebut l'informe, recuperem la presentació que es va visualitzar al Teatre de Sarrià, sobre El petit Vaticà. Recordem que el 22 de gener és la festivitat de Sant Vicenç.





58 views0 comments
bottom of page