top of page

Sessió de gener de 2023 del Taller d'Història

El dijous 19 de gener, a les 19 h, hi ha sessió del Taller d'Història de Sarrià, a la sala Sant Gervasi de Cassoles, al 3r pis de la Casa Orlandai, c/ de Jaume Piquet, 23.


A la sessió de gener parlarem dels següents temes:


Teresa Sangrà, estudiant d'Història de la UB, col·laborarà a partir de febrer amb el Taller d'Història de Sarrià, com a estudiant en pràctiques.


— Reunió de la Taula de Patrimoni de Barcelona. Informa en Jordi Bigues — Reunió de la Taula de Memòria de Sarrià-Sant Gervasi. Informa en Jesús


Noves informacions sobre els Fets de Sarrià del 1874 i d'un Faristol de Memòria a la plaça Sarrià sobre la 1 República Espanyol que l'Ajuntament de Barcelona-ICUB vol instal·lar en breu.

El Taller d'Història de Sarrià es reuneix cada 3r dijous de mes, a les 19 h, a la Casa Orlandai. És un projecte obert a totes les entitats i particulars que desitgin integrar-s’hi.




Enfrontament d'un grup de Voluntaris de la República a les afores de Sarrià, el 1874. En primer terme l'exèrcit i al fons el voluntaris en una lluita creuada. Al fons a la dreta perfil del poble de Sarrià.

Autor: Eduard Febrés, 1933 - Ajuntament de Barcelona. Col·lecció de dibuixos de l'AHCB


35 views0 comments
bottom of page