top of page

Sessió d'octubre del Taller d'Història

El dijous 21 d'octubre a les 19 h, hi ha sessió presencial de Taller d'Història de Sarrià; serà una sessió presencial a la sala Sant Gervasi de Cassoles, a la 3a planta de la Casa Orlandai, c/ de Jaume Piquet, 23. No cal fer inscripció prèvia, però a la sala segurament us demanarem el nom dels assistents i, si no el tenim, el contacte.


A la sessió del Taller parlarem dels següents temes:


— Valoració de la reunió de la Comissió organitzadora del Centenari de l'Agregació de Sarrià a Barcelona, el 21 de setembre. Reunió telemàtica.


— Llibre del Centenari. Ja tenim el llibre a l'impremta, de manera que el podrem tenir a principis de novembre, tal com estava previst. Cal fer una valoració de la Campanya de subscripció popular que s'ha fet.


— Exposició del Centenari. Presentació de l'exposició que estem preparant.


— Preparació de l'Acte inaugural de l'exposició i de la presentació del llibre, el divendres 12 de novembre, de 18 a 20.30 h. Programació d'actes propers mesos (exposició itinerant, xerrades, itineraris...). Oferta als centres culturals del Districte.


— Presentació de la col·lecció de postals històriques de Carles Macià, cedides per fer el llibre Sarrià 1921. Hi ha un reportatge molt valuós sobre Pedralbes.




bottom of page