top of page

Les postals de Carles Macià

El dijous 21 d'octubre a les 19 h, hi va haver la sessió de Taller d'Història de Sarrià, a la sala Sant Gervasi de Cassoles, de la Casa Orlandai. Va haver-hi una assistència de 19 persones. Es va fer una valoració de la reunió de la Comissió organitzadora del Centenari de l'Agregació de Sarrià a Barcelona, el 21 de setembre.


Es va informar que Sarrià 1921, el llibre del Centenari, ja era a la impremta, de manera que el podia fer les activitats previstes pel 12 de novembre. També es va fer una valoració de la campanya de subscripció popular que s'ha fet, que finalment va aconseguir fer una reserva prèvia de 271 llibres, amb un descompte del 30%. Es va informar de les tasques entorn de l'Exposició del Centenari, que s'està preparant.


També es va fer una crida per donar suport a la preparació de l'acte inaugural de l'exposició i de la presentació del llibre, el divendres 12 de novembre. I es va informar de la programació d'actes dels mesos vinents (exposició itinerant, xerrades, itineraris…). Igualment cal acabar de fer una oferta d'activitats a centres culturals del Districte.


Finalment es va projectar una presentació amb fotografies de la col·lecció de postals històriques de Carles Macià, cedides per fer el llibre Sarrià 1921. Moltes de les fotografies es van estar comentant, cosa que va permetre conèixer aspectes molt interessants. Com sempre defensem al Taller d'Història, la fotografia antiga és un document molt valuós.


Aquí podeu trobar el pdf amb la presentació de la sessió.




Vista general de l'estació del funicular de Vallvidrera i de la barriada del Peu del Funicular, cap el 1905. Col·lecció de postals de Cales Macià

bottom of page