top of page

El logo del Taller i les postals de Carles Macià (2)

El dijous 18 de novembre a les 19 h, hi va haver la sessió de Taller d'Història de Sarrià, a la sala Sant Gervasi de Cassoles, de la Casa Orlandai. Va ser unes 20 persones. Es va fer una valoració de l'acte de presentació de l'exposició i del llibre Sarrià 1921, es va parlar de la necessitat de fer un logo del Taller d'Història de Sarrià i es va projectar una presentació de les postals de Carles Macià, en aquest cas dedicades a Vallvidrera.


Hi hagué consens en considerar que els actes del dia 12 de novembre van ser molt reeixits, vam aconseguir repartir la majoria dels 271 que s'havien reservat (finalment s'han repartit 261) i a la visita guiada de l'exposició i a la presentació del llibre Sarrià 1921 van assistir unes 130 persones, omplint les sales J.V. Foix i Talitha, on es va instal·lar una pantalla per seguir-ho en directa, de la Casa Orlandai. L'acta també va ser transmès per streaming per l'ICUB. Aquí teniu l'enllaç. Cal agrair especialment la col·laboració voluntària de moltes persones del Taller d'Història per poder acomplir les moltes tasques que calia fer, així com a la gent de la Casa Orlandai, que sempre ens vam donar suport.


També es parlà que cal tenir un logo del Taller d'Història de Sarrià. En Jordi Guillamón es va comprometre a preparar unes propostes. En Jordi també va proposar obrir un canal a Instagram, cosa que ja s'ha obert: tallerhistoriasarria. Ara, però, s'ha de mantenir viu aquest canal.


Finalment, es va projectar una segona presentació amb fotografies de la col·lecció de postals històriques de Carles Macià, cedides per fer el llibre Sarrià 1921, aquesta vegada centrades en fotografies de Vallvidrera. Moltes de les fotografies es van comentar, proporcionant informacions d'interès.


Aquí podeu trobar el pdf amb la presentació de la sessió.




Santa Maria de Vallvidrera i Vil·la Joana, cap el 1905. © Postal d'ATV. Col·lecció Carles Macià

2021-11-18_Carles_Macia_ 2_ok
.pdf
Download PDF • 5.69MB

bottom of page