top of page

El castell de l'Oreneta

A la sessió del Taller d'Història de Sarrià del 20 de maig, es va parlar dels següents temes:


La Guerra Civil a Sarrià, hi ha l'exposició al vestíbul de la Casa Orlandai. És va fer la presentació de les xerrades i itineraris programats.


Exposició del Centenari: replantejament de les propostes anterior. Es proposa fer una exposició general sobre Sarrià el 1921 i l'agregació a Barcelona. Cal revisar l'estructura de l'exposició i, si es considera adient, proposar canvis. Si algú vol veure aquest document, envio una còpia per correu. Aquesta proposta s'ha fet arribar a la Comissió del Centenari, que ho veu en bons ulls.


El Taller d'Història va fer una xerrada el dia 11 de juny a les III Jornades d'Història dels barris de Barcelona, que organitza l'Arxiu de Barcelona, on es va presenta l'estat de les feines entorn del Pedró de 1915-16, i de les contribucions de urbana, rústica i de indústria, a la Sala de Plens de Sarrià. Estat de la feina. El taller també va participar a la sessió del 12 de juny, al Born.


Presentació de fotografies sobre el El parc del Castell de l'Oreneta, amb fotografies inèdites del fons Romaní-Sant. Visió històrica davant el Pla de Millora municipal.


Adjuntem el pdf amb la presentació que es va projectar a la sessió



Construcció del Castell de l'Oreneta, a finals del segle XIX. Fons Romaní-Sant

bottom of page